KJØPE WHIPPET & SIBIR

Hva følger med når du kjøper
valp eller kattunge fra oss?

Det er en selvfølge at valp/kattunge selges med stamtavle, registrert i NKK/NRR. Helsetester som kreves/anbefales fra raseklubber følges også. De blir også fulgt opp med markkur etter veterinærs anbefalinger. De blir helsesjekket og får med helseattest, ikke eldre enn 2 uker. De blir vaksinert og chippet. De får med seg en valpe/ kattunge pakke med et info skriv fra meg. Med praktiske opplysninger. Maten de er vant med, leker, teppe med kjent mamma og søsken lukt. Og livslang oppfølging fra meg. Hvor mye er også opp til ny eier. Jeg vil helst møte de nye familiene, før jeg bestemmer meg for hvem som får lov å kjøpe fra oss. Her er det ikke først til mølla, prinsippet som gjelder. Vi bruker tid på våre nye valpe og kattunge familier. Fordi jeg vil være så trygg som mulig, på at de er det rette valget.

Ta kontakt for en hyggelig prat, og for mer info.

Vi er medlem av Norak og Sibirkattens Venner, NKK, Norsk Whippetklubbog Norsk Myndeklubb.